Var vänlig och vänd upp mobilen

Barcelona

Staden som har allt

En favoritdestination som lever upp till alla förväntningar. Här finns ett stort utbud av kultur, shopping och strandliv. Varför inte kombinera en konferens med teambuilding på stranden för att sedan avsluta kvällen med en oförglömlig fest på en takbar? I den katalanska huvudstaden förenas historia med modern nutid och här finns det senaste inom arkitektur, mode och design.

Barcelona är oslagbar som konferensdestination. Bra flygförbindelser, bra hotell, bra konferensmöjligheter, bra klimat och ett enormt utbud av aktiviteter. Maten är också en njutning där det katalanska köket bjuder på underbara tapas, paella och andra härliga spanska rätter.

Njut av folkmyllret på Las Ramblas, det 1,2 km långa promenadstråket som sträcker sig genom Barcelonas centrum. Här kan ni njuta av tonerna från gatumusikanterna, titta på turister eller bara vara. Längs Las Ramblas finns det gott om sevärdheter, restauranger, barer och shopping.

Önskar ni bo utanför Barcelona så finns Sitges, bara 30 minuter utanför staden. Sitges erbjuder ett lugnare tempo och ett härligt läge vid havet. Eller så kan ni välja att bo i vinområdet Penedès strax utanför Barcelona, en underbar plats för att få ett sammansvetsat gäng.

För er som inte är intresserade av kultur och historia så erbjuder Barcelona mer än så. Staden andas fotboll och motorsport. Årligen arrangeras den berömda Spanish Grand Prix på Circuit de Catalunya, endast 20 kilometer från stadens stadskärna. Här får ni chansen att andas in stämningen av Formel 1 förare som tänjer på gränserna och skapar minnen ni sent kommer glömma.

En katamarantur till havs med bbq ombord och tid för ett dopp är också mycket uppskattat. Eller åk på en guidad tur med segways eller cykel genom staden. Eller fyll er konferensdag med vandring, vinprovning och lunch på en vingård. Ett uppskattat inslag är också matlagning med spanska specialiteter.

Listan på vad ni kan göra är lång – hör av er till oss så hjälper vi er med förslag!