Var vänlig och vänd upp mobilen

Dalecarlia Hotel & Spa

I hjärtat av Dalarna vid Siljan

Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna och är beläget med en fantastisk utsikt över Siljan. Njut av den storslagna naturen som bjuder på upplevelser året runt. Hotellet är självklart stolta över sitt ”Nya spa” på 1500 kvm som är renoverat och utbyggt under hösten 2020. Här finns allt som behövs för en härlig upplevelse av välmående och avkoppling. Hotellet erbjuder också pooler både inne och ute, bastu, gym, gruppträning, bar med lättare mat och snacks, samt en shop med exklusiva spaprodukter.

 Hotellet har totalt 97 rum, där de flesta av dem kan göras om till dubbelrum. Här finns ett flertal konferenslokaler som rymmer från 10-upp till 200 personer. Vem har sagt att konferensen måste hållas inomhus? Hotellet kan också ordna  annorlunda alternativ, varför inte konferera på Spa-avdelningen eller håll mötet utomhus vid Siljans strand? Här finns också stor erfarenhet av tältkonferenser för upp till 700 deltagare.

Alla sinnen måste aktiveras inte minst smaklökarna. Duktiga köksmästare överraskar med nya och spännande smakupplevelser både när det gäller mat och dryck. Råvarorna tas i så stor utsträckning som möjligt från Dalarna.

Självklart är aktiviteter och upplevelser en naturlig del av konferensen, det skapar bra teamkänsla. Naturen med den vackra omgivningen och atmosfären är en självklar ingrediens i många av aktiviteterna. Här kan ni prova på allt från föreläsningar inom hälsa, kost och träning till mer rejäla och fysiska utmaningar. Utmana varandra på en höghöjdsbana i Rättvik, laserlerduveskytte, baklängesskidor, Segways, 4-hjulingar, ledarledda träningspass, kyrkbåtsrodd, vinprovning, musikunderhållning, listan kan göras mycket längre – valet är ert!