Var vänlig och vänd upp mobilen

Dublin

Modern stad med rikt historiskt arv

Dublin, den dynamiska huvudstaden på Irland som kombinerar en rik historisk arv med moderna bekvämligheter och en livlig atmosfär som är svårslagen. Med sina färgglada gator, vänliga lokalbefolkning och en otrolig kulturell scen, är Dublin en destination som lockar besökare från hela världen.  

Utforska stadens rika historia genom att besöka sevärdheter som det imponerande Dublin Castle, det majestätiska Trinity College och det historiska Kilmainham fängelset. 

För den som älskar konst och kultur erbjuder Dublin ett fantastiskt utbud av museer, teatrar och gallerier där man kan utforska allt från traditionell irländsk konst till moderna utställningar och internationella föreställningar. Missa inte att besöka det berömda Book of Kells på Trinity College eller ta en guidad tur på det ikoniska Guinness Storehouse för att lära er mer om Irlands mest kända öl.

För de kulinariska äventyrarna erbjuder Dublin en spännande mat- scen med allt från traditionella irländska pubrätter till gourmetkök från hela världen. Njut av en pint på en av stadens många historiska pubar eller prova på en guidad matvandring för att uppleva det bästa av den lokala maten och drycken. 

Här finns massor med roliga aktiviteter för grupper att göra; Man kan gå en pubrunda i Temple Bar för att prova på traditionell irländsk musik, dansa till liveband och uppleva den vänliga atmosfären på några av Dublins mest kända pubar.  

Man kan besöka det ikoniska Guinness Storehouse och ta en guidad tur i bryggeriet där ni får lära er allt om Guinness historia och tillverkningsprocess, och avsluta med en pint på Gravity Bar med en fantastisk utsikt över staden. Och ett besök i Dublin måste självklart inkludera en Whiskeyprovning på något av stadens destillerier!