Var vänlig och vänd upp mobilen

Gotland

Utomlands i Sverige

Vill ni uppleva utlandskänslan men fortfarande befinna er inom Sveriges gränser? Då är Gotland ett givet val! Ön är full av möjligheter, en plats med puls och en plats för avkoppling. Här möts hav och land, nutid möter dåtid och viktigaste av allt är mötena mellan människor som njuter i varandras sällskap.
Njut av alla historiska sevärdheter och den charmiga medeltida stämningen som vilar i Visby och över ön.

Gotland är så mycket mer än Sveriges största ö. Avstånden är förhållandevis korta och från norr till söder är det ca 17 mil och på bredaste stället är det ca 5 mil. Det går att resa till Visby smidigt och snabbt, både med flyg och båt. En kombination med konferens på båten vid utresan och en snabb flygning på returen, ger en maxad resa.

I Visby finns det gott om restauranger för alla smaker längs de mysiga kullerstensgatorna. Här erbjuds också unika konferensmöjligheter som passar alla slags grupper.
När det gäller aktivitetsutbudet så är inget omöjligt, allt går att ordna. Ett härligt sätt att uppleva ön är genom att cykla, eller om ni hellre vill spara på benen tar ni moped, roliga teambuildningaktiviteter, gutelekar och mycket mer.

Gotland har så mycket att erbjuda året om! Vi vågar lova att ni inte kommer ångra er om ni väljer Gotland inför er nästa gruppresa.