Var vänlig och vänd upp mobilen

Gotland

Utomlands i Sverige

Upptäck Visby, en pärla på Gotlands solkyssta kust, där historiska rikedomar möter modern charm! Med sina medeltida kullerstensgator och imponerande stadsmur tar Visby med er på en magisk resa genom historien. Strosa längs de pittoreska gränderna och upptäck de gömda skatter som döljer sig bakom varje hörn. Besök stadens fascinerande sevärdheter, från imponerande kyrkor till välbevarade ruinområden. Njut av en spännande shoppingupplevelse bland trendiga butiker och konstnärliga gallerier, eller slå er ner på något av de mysiga caféerna och smaka på lokala delikatesser.

För den äventyrlige finns det gott om aktiviteter att välja bland, från vattensporter längs kusten till spännande utflykter på ön. Och när kvällen kommer, väcks staden till liv med sitt pulserande nattliv och ett brett utbud av restauranger, barer och klubbar.

Oavsett om ni är ute efter avkoppling, kultur, äventyr eller god mat och dryck, kommer Visby att förtrolla dig med sin unika atmosfär och charm. Upplev allt som denna fantastiska stad har att erbjuda och skapa minnen för livet – välkommen till Visby!