Var vänlig och vänd upp mobilen

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Vackert beläget i Vemdalen på gränsen till kalfjället

Här finns unika möjligheter att få till en bra ”team-känsla”. Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Vemdalen, på gränsen till kalfjället, 755 meter över havet. Alla rum håller hög klass och är inredda i varm nordisk stil. De flesta av rummen har en fantastisk utsikt över fjället eller mot vinterträdgården. Här finns bra konferensmöjligheter. Oavsett om ni är en mindre ledningsgrupp eller ett större gäng, så finns det passande lokaler för just er grupp. En eventlokal på 450 kvm möjliggör även större arrangemang.

Det är inte bara rum och konferens som är viktigt, maten är kanske det viktigaste av allt. Här finns restaurang, bar och café. Råvarorna är extra viktiga och man är noga med vad som serveras. Lunchen brukar dukas upp i den vackra vinterträdgården och på kvällarna får ni avnjuta en välkomponerad 3-rättersmeny.

Dresscode – kom som du är, säger hotellet! Här är skidkläder, såväl kostym som badrock och tofflor godkänt. Alla gäster får  fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu, träningslokal, gym samt fria instruktörsledda träningspass. Självklart finns möjlighet att hyra skidor. Precis utanför hotellet finns möjlighet till alpin skidåkning eller till längdåkning i de välpreparerade längdspåren. Under sommar och höst finns sagolika vandringsleder.

Förutom skidåkning och vandring så erbjuds en mängd andra aktiviteter och upplevelser. Duka upp med bubbel och njut av milsvid utsikt och fira företagets framgång. Eller ta en tur till Samevistets våffelstuga där underbart frasiga våfflor serveras. Eller en tur med hundspann, skotersafari, ridning, fiske eller en lyxig bastuupplevelse i Fjällvistet som har en stor vedeldad bastu, en varm utomhus-bubbelpool och en kallbadkälla. Som ni märker så finns det något som passar er alla!

Stället lämnar ingen oberörd!