Var vänlig och vänd upp mobilen

The Winery Hotel

Vingårdsdestination i Stockholm

The Winery Hotel – en vingårdsdestination och ett urban winery hotel. Med egen vinframställning på hotellet och vingården Terreno i Toscana upplever ni här ett unikt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus. The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad.
Med egen vintillverkning i lobbyn på hotellet erbjuds ni som gäster här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.

En guidad tur i vineriet ger dig möjlighet att följa druvans väg från fält till flaska – ett hantverk som inspirerar. Vinprovningar anordnas flera gånger i veckan och intill vinbaren finns vin- automater för en spontan vinprovning närhelst du vill. Förutom vinet som produceras på plats serveras viner från familjen Ruhnes vingård Terreno i Toscana samt ett stort utbud av vin från hela världen.

Restaurangen Terreno Kitchen har mat och vin i kombination som specialitet. Här är det vinets karaktär som bestämmer smakerna i maten. Den italienska osteria Gallo Nero serverar typiska toscanska smaker i en lättsam och uppsluppen miljö.

Även designen på hotellet inspireras av vintillverkningen. Vid incheckning är det första ni som gäst får se, vinet som lagras på ekfat bakom en glasvägg i receptionen. Exteriörens industriprägel kontrasteras av ett inre som genomsyras av influenser från Toscanas lantliga charm och det urbana Brooklyn.

Att mötas på The Winery Hotel är en upplevelse. Här erbjuds bekväma lokaler med den senaste teknologin i kombination med inspirerande vinaktiviteter som gör susen för teamet. Husets atmosfär färgas av hantverket i vineriet och det faktum att faktiskt befinna sig på en vingård ger den där speciella känslan av bubblande aktivitet. Er konferens blir en upplevelse olik någon annan.