Var vänlig och vänd upp mobilen

Varbergs Stadshotell

Spahotell fullt med upplevelser

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett unikt spahotell fullt med upplevelser. Ett hotell där stämningsfylld sekelskiftesatmosfär blandats med tusenåriga influenser från österlandet. Ett hotell där du man känna sig nästan som hemma eller njuta av lyxen att vara bortbjuden.
Att mötas och ha en lyckad konferens kräver mer än bara lokaler. Varbergs framgångsrika recept för lyckade möten innehåller lika delar anrikt stadshotell, moderna konferensmöjligheter, ett unikt asiatiskt spa och en fantastisk personal! Tillsammans med deras välrenommerade restaurang och personliga atmosfär har det gjort dem till ett av de bästa hotellen med konferensmöjligheter i Halland.
Man kan tex. ha konferens hela dagen och avsluta med en övernattning och ladda batterierna på deras Asia Spa. I paketet ingår konferenslokal, logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika och trerättersmiddag samt Asia Spa.

Kickoff, fest och Event? Varbergs Stadshotell har utställningsytor i både mindre och större lokaler, miljöer att mingla på och möjlighet att skapa det arrangemang som passar just er eller er produkt och era gäster. Lansering, modevisning, eller en rolig kickoff? De fixar det mesta och hjälper er att ordna ett lyckat event

Här kan ni mötas i inspirerande miljöer – personligen, digitalt eller en kombination av båda. De ordnar tekniken för små och stora möten, hybridmöten och livestreaming. Tillsammans med deras samarbetspartners löser de det mesta.