Var vänlig och vänd upp mobilen

Veluwe

Fantastiskt naturlandskap

Veluwe-regionen i Holland är platsen där skogar, sanddynor och hedar bildar ett fantastiskt naturlandskap. En timmes bilresa från Amsterdam ligger landets största nationalpark, Hoge Veluwe National Park. Veluwe är en verklig naturpärla som ligger i hjärtat av Nederländerna och lockar besökare med sin storslagna skönhet och mångfaldiga naturupplevelser. Denna magnifika region, som sträcker sig över provinserna Gelderland och Overijssel, erbjuder en otrolig variation av landskap, från utbredda skogar och hedar till vackra sjöar och pittoreska byar.

För den äventyrslystne gruppen erbjuder Veluwe spännande aktiviteter som mountainbikeåkning, ridning och kanotpaddling på de många sjöarna och floderna. Eller varför inte ge er ut på en naturguidad tur och lära dig mer om regionens fascinerande ekosystem och historia?

För den som söker avkoppling erbjuder Veluwe ett antal pittoreska byar och småstäder där du kan uppleva den traditionella holländska livsstilen och njuta av gästfriheten hos lokalbefolkningen. Besök charmiga städer som Apeldoorn, Arnhem och Ede, och utforska deras historiska sevärdheter, kulturella evenemang och mysiga kaféer och restauranger.

Vill man addera lite storstadsliv så kan man kombinera med en dagstur till Amsterdam med en lunchkryssning, Heinken Experience, Rijksmuseum och ett pubquiz i Hooibergbaren.