Var vänlig och vänd upp mobilen

Ystad Saltsjöbad

På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad

På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad – ett hotell-, spa- och en konferens-anläggning som funnits i 120 år. Deras yttersta målsättning är att fylla er spa- eller konferensvistelse med mervärden och förhoppningsvis överträffa era förväntningar. Ett hotell, nära Malmö, Köpenhamn och Österlen, fullt med upplevelser som gör vistelsen spännande och ger ordet spa och konferens en ny betydelse.

På Ystad Saltsjöbad hanterar man alla typer av möten och evenemang. Konferens med hel & halvdagspaket, kick-off, julbord, bankettmiddagar och fester. De bjuds på vackra möteslokaler i New Hampton-stil – samtliga utrustade med all tänkbar teknik. Totalt finns här 13 flexibla mötesrum där den största kan ta över 300 personer. För den något mindre gruppen så kan ni ta över hela Villa Strandvägen som hör till Ystad Saltsjöbad. Ett havsnära gourmethotell helt för er själva – privat och exklusivt, perfekt för ledningsgruppen eller det lilla gänget på upp till 14 personer med 7 hotellrum, mysiga möteslokaler och privat kock!

På hotellet kan man välja att äta klassiker med attityd i Restaurangen Port, smaker med inspiration från Italien i Gildas, Asiatiskt i Lido Lounge, eller outstanding gourmetmiddag på Villa Strandvägen.

Vad vore en konferens utan en aktivitet? Låt oss hjälpa er att skapa en upplevelse som består! Är gruppen lite äventyrslysten? Vill ni vara utomhus eller inomhus? Är ni ute efter något alldeles extra och fartfyllt, eller kanske något mer lugnt som en yogalektion, eller meditation?

Vi hjälper er att hitta rätt upplevelse!