Var vänlig och vänd upp mobilen

Göteborg

En öppen och nära storstad

Här finns allt man kan förvänta sig av en metropol – inom gångavstånd. I Göteborg är det möjligt att ha konferens, shoppa och besöka ett museum på samma dag som man fiskar vid havet eller glider fram med kanot längs en glittrande insjö. Avstånden är korta och kollektivtrafiken tar er från kaféstråk och sevärdheter till karga klippor och susande skogsdungar.

Här finns historiska byggnader, spektakulär arkitektur som är ett måste för grupper med näsa för design. Det är lätt att hitta badplatser och möjligheter till oslagbara mountainbiketurer, så väl som skön landsvägscykling. Kanske passa på att boka en guide som tar er runt i Göteborg, eller ut i den vackra skärgården! Följ med bakom kulisserna och möt några av personerna bakom framgångsrika lokala verksamheter. Träffa Stjärnkockar, Keramiker, Mannen bakom stadsbin och takodlingar på Gothia Towers, Producenter av Naturvin, designduon som gör Marint Mode eller några glada Bagare?

I Göteborg finns stjärnkrogarna, de rebelliska uppstickarna, de trendiga barerna och en rullande armada av foodtrucks. Låt oss boka er resa, hoppa över lunchen och kom fram hungrig. Matäventyret kan börja! Här finns förstås Fisk och skaldjur i världsklass, nyskapande kök, Michelinstjärnor och fina råvaror från ett levande jordbrukslandskap.

Inte konstigt att matälskare trivs så bra i Göteborg!