Var vänlig och vänd upp mobilen

Om

Om Blomgren TravelGroup

Vi är en svenskägd, personlig resebyrå som specialiserat och riktat in oss på att vara allra bäst på affärsresor och grupp, – och konferensarrangemang. Vi erbjuder våra kunder varierade, flexibla och moderna reselösningar – såväl tekniskt som personligt. Vår strävan är att göra resandet bekvämt, smidigt men också kostnadseffektivt. Att vi alla också är delägare i vårt bolag gör att vårt hjärta klappar extra hårt för det, ger en glädje och lust som tillsammans med kunskap och skicklighet ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder en service och ett engagemang utöver det vanliga.

Alla har unika behov

Vi älskar kräsna affärsresekunder som vet vad de vill så att vi tillsammans kan skapa ett nära, personligt, engagerat och effektivt samarbete. Vår erfarenhet har lärt oss att alla våra kunder har sina unika behov gällande sitt affärsresande och vi är därför lyhörda för den enskilda resenärens preferenser, och följer samtidigt självklart företagets ställda resepolicy.

Affärsresor

Kvalitet och miljö

Vi är tillgängliga och jobbar engagerat och följsamt med en genomgående hög kvalitet, samtidigt som vi kontinuerligt verkar för att bidra till minskning av miljöbelastningen och öka hållbarheten inom resebranschen. Här kan ni läsa mer om vår hållbarhetsplan.

Miljöpolicy

environment

Kollegor i Sverige och runt om i världen

Vi har under åren jobbat upp ett brett kontaktnät med kollegor och samarbetspartners i Sverige och över hela världen och tillsammans med dem och våra unika avtal med leverantörer som flygbolag, hotell, tåg och biluthyrningsföretag kan vi erbjuda en fördelaktig helhetslösning som anpassas efter våra kunders olika förutsättningar och mål.

globe

Historia

Den 1 september 2008 slog vi upp dörrarna till Blomgren TravelGroup och namnet tog vi från en av grundarna – Hans Blomgren, kort och gott ”Hasse” som har ett långt förflutet i resebranschen med tidigare ägarintressen i HB Travel, ARK Travel och JB Travel.

Åren mellan 2005 – 2008 skedde en hel del stora förändringar i resebranschen där flera internationella aktörer på resemarknaden förvärvade små och mellanstora resebyråer. Det skapade ett tomrum för de kunder som hade andra krav och fortfarande ville ha kvar den mindre och mer personliga resebyrån. Det blev startskottet för Blomgren TravelGroup – Lottie och Hasse började planera för en ny resebyrå med personlig service, tillgänglighet och ett stort engagemang.

De flesta av oss som jobbar på Blomgren TravelGroup var med från allra första början, och samtliga på kontoret har mycket lång erfarenhet av en bransch som vi alla älskar. Tillsammans har vi därför en bred och gedigen kunskap.

history

Trygghet

Blomgren TravelGroup har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.
http://www.kammarkollegiet.se/

Blomgren TravelGroup är medlem i SRF–Svenska Resebyråföreningen. SRF ställer höga krav på sina medlemmar, bland annat ställs krav på att resebyrån ställt den nödvändiga resegarantin, att resebyrån ska ha en sund ekonomi samt att personalen ska vara erfaren och kompetent.
http://www.srf-org.se/

Blomgren TravelGroup ingår i Travel Support, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna vilket ger möjlighet till  gemensamma utvecklingsinsatser, stora inköpsfördelar och bra samordning. Allt detta gagnar dig som kund och ger oss bättre förutsättningar till att vara ett attraktivt alternativ i en bransch med kraftig konkurrens.

Blomgren TravelGroup friskriver sig ansvaret för länkar till andra hemsidor och dess innehåll som tillhör en annan organisation än vår egen. Länkarna vi hänvisar till är endast ren information.

safety

Uppgifter om företaget

Firma: Hans Blomgren Travel Group Aktiebolag
Säte: Stockholms län, Stockholms kommun
Organisationsnummer: 556759-4212