Var vänlig och vänd upp mobilen

Miami

Fler resor i en

En konferensresa till Miami i Florida ger en härlig mix av både lyx och kultur. En storstad med härligt tropiskt klimat, palmkantade kändistäta gator, pudervita sandstränder och ett oändligt utbud av shopping. Området vid South Beach är otroligt populärt, här finns de omtalade, pastellfärgade Art deco-husen, pulserande nattliv och hippa barer.

Idag är staden mångkulturell med starka influenser från Latinamerika, Kuba och Jamaica. Hit tar man sig också för att staden är en knutpunkt för kryssningar till de karibiska öarna.

Hotell erbjuds i alla prisklasser och de som ligger längs med havet är också de lyxigaste med priser därefter. Här finns stor erfarenhet att hantera både mindre och större grupper och kvalitet är inget man tummar på.

Varför åka så långt bort för en konferensresa? Jo, staden har inte bara lyx, shopping och ett storslaget nattliv. Här erbjuds mycket kultur, historia och aktiviteter. Flygförbindelserna är också bra med direktflyg från ex. Stockholm.

En cykeltur med guide i Little Havanna är ett måste för att få historien bakom Fidel Castro. När Castro kom till makten flydde många kubaner till Miami och så skapades Little Havana, ett kubanskt område mitt i Miami. Här ser ni färgglada hus på rad och ni hör den spansktalande befolkningen mer än den engelsktalande, här känner ni doften av kubanska cigarrer och rycks med av kubanska rytmer.

En tur med katamaran på havet med stopp för bad och lunch är mycket uppskattat och populärt. Eller åk till den berömda nationalparken Everglades, där ni kan åka på en båttur i våtmarkerna för att se bland annat alligatorer.
Eller åk så långt söderut ni kan komma till häftiga Key West, där ni kan njuta av en härlig mat och en äkta Key Lemon Pie.

Miami är som en resa till fler ställen på samma gång – njut!