Var vänlig och vänd upp mobilen

Selma Spa

Återhämtning detsamma som syresättning

Ibland är återhämtning detsamma som syresättning. På Selma Spa Sunne får ni möjlighet till både aktivitet och återhämtning. En löptur i spåret, ett spinningpass eller kanske testa utegymmet. Ni kan sedan unna er behandling, eller ett dopp i någon av hotellets pooler och avslappning i bastun. Allt ackompanjerat av passande mat & dryck. Självklart ska man kunna njuta med gott samvete. Därför väljer Selma Spa med omsorg lokala och säsongsbetonade råvaror, så ekologiska som möjligt. Med varsam och kärleksfull hand förädlas de med mesta möjliga smak och minsta tänkbara svinn i åtanke.

På Selma Spa erbjuds de allra bästa förutsättningarna för människor att träffas och umgås.  Deras fina lokaler, fantastiska läge mellan skog och sjö, restaurang och nyligen utbyggda spaområde innebär att de snabbt och enkelt kan tillgodogöra gästernas önskemål oavsett om det handlar om en kickoff, ett stort företagsevent eller ett mindre möte, eller en ledningsgrupp. De kan sin sak. De har gjort det tidigare och framför allt älskar de att få bidra till alla dessa spännande möten. Selma Spa har en fullfjädrad konferensanläggning med allt ni kan önska. Mötesrum, grupprum och festvåning med dansgolv och bar. Behandlingar, varma bad, sköna sängar och god mat.

Dessutom erbjuds ni en mångfald av aktiviteter, som hjälper er att hitta fokus, närvaro och samvaro. Allt från äventyr och adrenalinkickar till lugnare teamworkövningar och avkoppling på spa och i naturen. Och därutöver har de sin stora fina terrass som är som gjord för aperitifen innan middagen, morgonyogan eller helt enkelt en god frukost med utsikt över sjön Fryken efter några intensiva dagars konferens.